Over

Salon Groesbeek

De kapper van Pijnacker!

“Het inspireert ons om een compleet beauty concept neer te zetten!”

Bij Salon Groesbeek kunt u even ontspannen, een schoonheidsbehandeling of een frisse look laten aanmeten met bijvoorbeeld een andere haarkleur. Onder het genot van een kopje thee of koffie kunt u zich laten adviseren door onze specialisten. Iedereen heeft lichaamskenmerken welke als “positief” of “negatief” ervaren kunnen worden. Daarom is het de kunst om te weten hoe een juiste balans aan te brengen, waarbij wij uw positieve punten benadrukken.

Onze ervaren kappers zijn op de hoogte van de laatste haarmode trends. Met de beste producten en een goed advies bent u bij ons verzekerd van een stijlvol resultaat. Salon Groesbeek is aangesloten bij HAARMAKERS, een organisatie waarbij kwaliteit, vakkennis, ondernemerschap en vriendschap een grote rol speelt. Kijk voor meer informatie op www.haarmakers.nl

We laten u graag zien en ervaren welke effecten u kunt toepassen om er op uw best uit te zien. Wij maken in onze salon gebruik van de kwalitatief hoogstaande merken: SANS SOUCIS, L’Oréal Professionnel, KERASTASE, Malu Wilz, SHELLAC, Micro Cell 2000. Uiteraard zijn deze producten bij ons te koop, zodat u ook thuis van deze verwennerij kunt genieten.

Versie 2.0.0.9.